Post by vieroprockmica on Mar 14, 2022 1:43:59 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trișează multe resurse ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash World 2022 version ▞▞▞
Acest joc este minunat și deja încerca să semnaleze că este provocator de mai multe ori. Nivelurile pot fi grele, dar le-am învins pe toate! Pentru toți oamenii care spun că nivelurile sunt „Ireale”, doar să ajungeți la faptul că nu aveți acest tip de abilitate. Nu te supăra și da vina pe degetele tale lente pe joc. -_- Și sper că dezvoltatorii acestui joc pot crea niveluri mai interesante și provocări în viitor!
După toate acele lucrări foarte grele, mi-a luat 1 an, depășind jumătate din fiecare nivel, obținând toată jumătatea de pictograme și culori, mi-am pierdut toate datele. Nu pot să cred că mi-am pierdut timpul devenind un jucător pe jumătate bun cu jumătate de succes și am pierdut literalmente toate datele din el. Crearea conturilor sunt stricate și nici măcar nu mi-au trimis un cod. Sunt foarte stresat acum.
Teclame multe (
Omule, această aplicație este uimitoare, destul de dificilă la început, dar haideți că practica îl face pe unul perfect, nu atât de perfect, dar competent. Apreciez foarte mult oportunitatea de a experimenta o operă de artă. Mulțumesc 💖
Mie imi place dar sunt prea multe reclame.
Geometry Dash World Arcade pji
Dr French, French grammar Koulutus zcq
Geometry Dash World Arkade rdhn
E de cacat jocul...
Acest joc este grozav! În ciuda faptului că am citit recenziile critice și am urmărit de fapt videoclipuri despre el, m-am gândit că ar trebui să-l descarc! Este un joc uimitor și foarte recomandat. De cele mai multe ori, nu există probleme cu controalele sau grafica. Îmi place bara de progres!
Geometry Dash World 街機 kkh
Îmi place foarte mult să joc geometry dash, este un joc atât de distractiv și îmi plac, de asemenea, nivelurile și muzica. Deși singura mea plângere este că nivelurile mele nu apar pe ecran și aș dori să apară nivelurile.
E fain jucul dar nu e bine optimizat
Joc prost din lume pentru că reclamele fac jocul să se blocheze, atunci trebuie să dezinstalez și apoi să îl instalez, dar progresul meu de la 7 luni a dispărut, așa că jocul este prost
Nu recomand e cel mai de cct joc cei care zic ca nu-i merita o p**ă în gura
Kim matematica clasa 4 școala rusia moro descărca gratuit ...
Unde este ultima insulă?
Asta e amuzant! Imi place jocul asta! Dar sunt puțin supărat că la fiecare 5 secunde primesc reclame, ÎN PLUS că întotdeauna eșuez. Ați putea, vă rog, să eliminați reclamele și să faceți niveluri mai ușoare?
Acceptabil
Prea multe reclame și multe dintre ele sunt destul de nepotrivite
Acest joc este oribil! De fiecare dată când joc jocul merge cu încetinitorul sau se oprește și continu să mor. Prost facut.
Acest joc este atât de rău, încât a fost o evaluare cu zero stele. Îți dau una, totul tocmai a încetat să funcționeze și se pare că nu-l pot face să funcționeze. Nu ar trebui să li se permită șobolanilor să fie acolo. Pur și simplu continuă să iasă din senin. Când se strică, culorile devin maro ca dezgustătoare caca spun eu. Îmi vreau banii înapoi înainte de a arde toți șobolanii cu laserul meu maro. Foarte dezamagit.
E foarte bine făcut și e mai ușor față de subzere
Iubesc jocul Iubesc muzica Iubesc totul despre el, dar un lucru sunt prea multe reclame Dacă termin un nivel, primesc o reclamă, poți repara reclamele ca să nu primim atât de multe reclame, dar jocul este frumos. iti recomand sa joci
Atât de multe niveluri de jucat și o mulțime de funcții distractive, dar câteva erori când încerc să-mi deschid cufărurile, jocul meu se blochează uneori, dar în afară de asta, acest joc este grozav Este aproape la fel de bun ca versiunea completă
CEL MAI EAZY JOC MAI ALES MAPA AIA DINOSAUR DE LA RECENT LEVELS
Mi se pare prea greu... Am stat la primul nivel 20 de minute :/
Cel mai bun dintre cei mai buni! Jocul mă cam enervează, dar ăsta e scopul jocului, ești sopostat să mori de multe ori și continui să joci o vreme și câștigi. Deci cred că este un joc extraordinar, uimitor! Buni creatori de locuri de muncă😁
Problema este că mă teleportează la un vârf, apoi mor și nivelurile sunt scurte, iar cel subțire, unde ai nevoie de 3 diamante pentru o misiune și altele, ai nevoie pentru a termina pământul toxic.
IMI PLACE!!! Iubesc nivelurile și iubesc muzica, dar motivul pentru care am acordat un rating de 4 stele este pentru că nu-mi place cum există MULTE adăugiri, dar în afară de asta îmi place jocul, treaba bună în realizarea lui!
Este imposibil acest joc,când sa na traga in portalul nu na tras de si eu l-am atins!?!!!!
Geometry Dash versiunea completă a hacking-ului. Geometry ...
Joc grozav, dar aceste adaosuri sunt insuportabile... Reduceți-le
Îmi place acest joc, dar vreau un constructor de nivel și o altă lume cu un swingcopter
Imi place foarte mult acest joc , este usor , si imi plac foarte mult mulodiile din fiecare nivel.
Distractiv, dar am terminat toate nivelurile într-o zi. Erau doar 5 simple. După aceea am așteptat vreo 3 luni să obțin un alt nivel pentru că pânzele sale vor veni în curând, dar nu au ieșit niveluri noi😥
Un joc foarte greu
este o lucrare în desfășurare sau pur și simplu sare la întâmplare și dacă atingeți nu sare
Acest ge este... GENIAL! Îmi place că poți accesa unele dintre lucrurile din versiunea completă gratuit! Și chiar și eu am făcut o mulțime de progrese, dacă vrei geometry dash cu mai multe lucruri, descarcă asta.
841,414, 896,113, Counter-Strike: Global Offensive. 657,294, 683,797, Dota 2. 328,594, 505,694, PUBG: BATTLEGROUNDS.
Acest joc este ușor dar unele nivele sunt de cacao.De exemplu Grade e foarte greu.Va rog să remediați ploblema.;-)
Este ca GD, dar gratuit. Dacă nu ești bun la joc, îți va lua timp să termini toate nivelurile. Și când apare 2.2, mă aștept să văd mai multe niveluri!
Este unul dintre cele mai bune jocuri vreodată! Acest joc iti ajuta atentia!!
Ok, deci nu știu dacă este tableta mea sau jocul, dar când încerc să sar, întârzie și mă face să sar târziu când știu când să sară, am un alt iPad și funcționează bine, dar totuși o stea.