Post by vieroprockmica on Mar 14, 2022 1:41:03 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hiragana - Learn Japanese ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hiragana - Learn Japanese IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοί άπειρος πόρος ▞▞▞
▞▞▞ Hiragana - Learn Japanese 2022 version ▞▞▞
Η διασκεδαστική, προσωπική σας πορεία προς την εξάσκηση στο λεξιλόγιο, το kanji, τη γραμματική και την ακρόαση! 4.8 / 5. Διαφήμιση.
Θέλω να είμαι σίγουρος αν αυτό λειτούργησε τις πρώτες δύο μέρες. Αλλά 3 εβδομάδες αργότερα και τώρα ξέρω όλη μου την εφαρμογή Hiragana (μόνο kanji και katakana για να πάω!), τη χρησιμοποιούσα μόνο στο τρένο τα πρωινά, αλλά ήταν αρκετό για να τις μάθω όλες. Η δυνατότητα γραφής είναι εξαιρετική για να σας βοηθήσει να τα θυμάστε. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να είστε ακριβείς όταν γράφετε, κάτι που είναι υπέροχο, διαφορετικά θα ήταν απογοητευτικό. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα και παίρνω τις άλλες εφαρμογές τους τώρα για το kanji.
Έμαθα τη Χιραγάνα πολύ γρήγορα χάρη σε αυτήν την εφαρμογή. Η ιδέα και η υλοποίηση είναι απίστευτα υπέροχα! Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτήν την εφαρμογή σε αρχάριους.
Learn Japanese To Survive! Kanji Combat; Beholder; Dimension Drifter; Distrust; The Lion's Song: Season Pass; Emily Wants To Play; Nihilumbra
Ο σύζυγός μου έμαθε τη Χιραγκάνα με αυτήν την εφαρμογή. Η πιο αποτελεσματική εφαρμογή εκεί έξω.
Thanh kiu dai ca
ευχαριστώ για αυτήν την εφαρμογή είναι πολύ χρήσιμη.
The Lost Treasure Lite Hjernetrim aipm
Pin on learning japanese - Pinterest
Confirm Cancel. Sign in to Goodreads to learn more about Χρύσα. ... Learn Japanese Hiragana and Katakana with integrated workbook.
Περιμένει από εσάς να γνωρίζετε αυτόματα τα διαφορετικά Kana αντί να σας διδάξει πρώτα και μετά να σας επιτρέψει να επιλέξετε το σωστό.
Μάθετε Ιαπωνικα 6000 Λέξεις Android - Δωρεάν Λήψη της ...
Γιατί η διεπαφή δεν είναι πλέον στα αγγλικά; Υπάρχει κάποιος τρόπος επιλογής γλώσσας;
Το Chihayafuru με έκανε να μάθω karuta και δεδομένου ότι το karuta είναι γραμμένο στη γλώσσα hiragana, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την εφαρμογή. Ευχαριστώ πολύ
Όταν φτάσει στο "Yo" δεν μου επιτρέπει να γράψω και δεν μπορώ να ολοκληρώσω αυτήν την ενότητα.
Ο καλύτερος προπονητής που βλέπω
Μου αρέσει το γεγονός ότι δεν απαιτεί ειδικές άδειες όπως πρόσβαση στο διαδίκτυο για παράδειγμα
Hiragana - Learn Japanese განათლება szg
Το αγαπώ. Έχω χρησιμοποιήσει κυρίως την πτυχή της κάρτας flash μέχρι στιγμής, αλλά αυτό είναι υπέροχο. Έμαθα τις πρώτες πέντε hiragana από βίντεο πριν το αποκτήσω, μετά όταν το χρησιμοποίησα, παρατήρησα ότι χρησιμοποιούσε τα πρώτα δεκαπέντε κάνα και αυτό με ανησύχησε λίγο. Ωστόσο, μόλις το έκλεισα και ενώ έκανα κάποια λάθη στην αρχή, τώρα είμαι αρκετά ακριβής. Έμαθα να αναγνωρίζω τα πρώτα 30 kana αρκετά αξιόπιστα και μόλις το εγκατέστησα πριν από δύο μέρες. Η μόνη πρόταση που μπορώ να κάνω είναι να ενσωματώσει ο συγγραφέας διαφορετικές αποδόσεις του κανά, γιατί μερικές φορές φαίνονται αρκετά διαφορετικές σε άλλο έντυπο υλικό για να με απογοητεύσει. Για παράδειγμα, με το sa, μερικές φορές υπάρχουν δύο πινελιές για το bit βρόχου στο κάτω μέρος, αλλά αυτό το πρόγραμμα χρησιμοποιεί το στυλ αδιάσπαστης διαδρομής. Μοιάζει πολύ με το πώς, με τους ρωμαϊκούς χαρακτήρες, το «a» και το «g» μπορεί να φαίνονται πολύ διαφορετικά ανάλογα με τη γραμματοσειρά.
Hiragana - Learn Japanese Giáo dục stji
20 καλύτερες εφαρμογές για να μάθετε ιαπωνικά το 2022
Κάποιος πρέπει να συγκεντρωθεί για να περάσει, έτσι έμαθα πραγματικά τα σημάδια. Ωστόσο, θα ήταν ωραίο να έχω έναν τρόπο να βλέπω όλα τα hiragana και τις εκδόσεις romaji τους ταυτόχρονα σε περίπτωση που χρειαστεί να ελέγξω γρήγορα ένα μόνο σημάδι.
Εξαιρετικός τρόπος για να μάθετε, μερικές φορές παγώνει στην άσκηση σχεδίασης, αλλά αξίζει τον κόπο! Το λατρεύω!
Hiragana - Learn Japanese Образование euh
Καθώς εξασκείστε να γράψετε Hiragana, η εφαρμογή δεν εμφανίζει τις πραγματικές σας γραμμές εκτός και αν τα ξεπεράσετε, ώστε να μην βλέπετε πόσο κοντά είστε πραγματικά. Για να μην αναφέρουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα που να σας λέει τη σωστή σειρά διαδρομής μέχρι να τα βγάλετε. Οι άλλες δύο λειτουργίες είναι ελαφρώς πιο χρήσιμες, αλλά στην αρχή εξακολουθεί να είναι ένα παιχνίδι εικασιών. Αυτή η εφαρμογή είναι καλή μόνο για τη δοκιμή όσων ήδη γνωρίζετε, εκτός εάν προσπαθείτε να εξασκήσετε τη γραφή σας. Τότε δεν είναι καθόλου χρήσιμο.
Study kanji grouped by JLPT levels. The app contains over 2500 kanji. Read Japanese: Learn to read Japanese language sentences in each lessons. Japanese
Anki Aniki: Μάθετε όλα τα Kanji για το Test Proficience στα ...
Έμαθα Hiragana Hiragana σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες. Τώρα προχωρώ στο Κατάκανα.
アレクサンドロス (@greekmacedonas) / Twitter
Η καλύτερη εφαρμογή για εκμάθηση kanas που έχω βρει μέχρι στιγμής.
Είχα πολλά κομπλιμέντα για τη γραφή μου όσο ζούσα στην Ιαπωνία. Έχω μόνο αυτήν την εφαρμογή να ευχαριστήσω για την ικανότητά μου να διαβάζω και να γράφω hiragana.
Πραγματικά εξαιρετική εφαρμογή για την εξάσκηση της Χιραγκάνα... Μου αρέσει. Θα έβρισκε χρήσιμο μέρος της γραφής εάν οι χαρακτήρες επαναλαμβάνονταν μερικές φορές για να αποκτήσουν ακρίβεια και κατανόηση... Οι μελέτες λένε ότι χρειάζονται 7xrepitition για να μάθετε κάτι νέο, ακόμη και η επανάληψη ενός νέου χαρακτήρα 3 φορές στη σειρά για γραφή θα ήταν καλύτερο για τη μνήμη.
Δεν απαιτεί μεγάλη μνήμη.. το συνιστώ ανεπιφύλακτα
Απλό, εύκολο, και strigaht προς τα εμπρός. Συνδυάστε το με τη φυσική γραφή του kanas σας και θα πρέπει να το κατεβάσετε σε περίπου 2 έως 3 μήνες. Ένα πολύ κανονικό χρονοδιάγραμμα. Οι φωνές είναι λίγο ρομποτικές, αλλά να θυμάσαι ότι δεν είσαι για αυτό εδώ.
Το づ δεν είναι «du» στο Romaji. Είναι «zu». Το 'du' δεν είναι ήχος.
Hiragana - Learn Japanese Образование euh
Λατρεύω αυτήν την εφαρμογή. Είναι εύκολο να το μάθεις, αλλά σου δίνει επίσης αυτή την πρόκληση μνήμης. Έμαθα να διαβάζω και να κάνω σωστή hiragana σε δύο εβδομάδες κάνοντας καθημερινή εξάσκηση με αυτήν την εφαρμογή.
8 καλύτερες εφαρμογές για να μάθετε ιαπωνικά - Affizon
όμορφη
Φοβερή εφαρμογή! Πολύ διασκεδαστικό και αποτελεσματικό.
Αισθάνεται σαν τεστ πριν από το μάθημα. Πρέπει απλώς να μαντέψω το σωστό; Οι άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τη Χιραγάνα ΔΕΝ το χρησιμοποιούν.
Τα κουίζ είναι στάνταρ. Η αναγνώριση γραφής είναι απολύτως τρομακτική.
Πολύ βασική εφαρμογή αλλά πολύ χρήσιμη και εύκολη στη χρήση για να μάθεις hiragana