Post by vieroprockmica on Mar 14, 2022 1:28:53 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Inner World - The Last Wind Monk ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Inner World - The Last Wind Monk IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ experiență gratuită ▞▞▞
▞▞▞ The Inner World - The Last Wind Monk 2022 version ▞▞▞
Jocul nu se potrivește pe ecran, așa că nu poți accesa meniurile sau articolele pe care le-ai adunat
Place! Multumesc baieti! Voi actualiza asta după ce l-am mai jucat puțin. Actualizare: Acesta este cu siguranță de două ori mai mare decât jocul original. Zâmbeam ureche la ureche știind că calitatea și farmecul au rămas aceleași și s-au îmbunătățit constant😍. Nu am jucat atât de departe, așa că degetele încrucișate pe care nu le voi găsi și bug-uri mai târziu😰😱. Dar știu că avem un câștigător aici. Oricare ar fi următorul tău proiect Studio Fitzbin, să știi că vei avea întotdeauna un cumpărător aici😉. Mult succes si felicitari, baieti! Notă: că încărcările sunt puțin pe partea lungă. Probabil o chestie de limitare hardware. Doar ceva de luat în considerare, dar trebuie IGNORAT în totalitate dacă vine cu sacrificiul creativității sau al unui mecanic de joc grozav
Încă nu funcționează pe ecran mare (oneplus 7T). La fel pentru că primul joc a fost grozav
A avut o eroare, așa că nu pot progresa în joc. La stația telecabinei când încercați să umpleți fierbătorul cu apă. Am încercat să folosesc mouse-ul tumble cu balta. Am verificat sugestiile pentru a vedea dacă acest lucru este corect și este. Jocul nu mă va lăsa să folosesc mouse-ul cu baltă. Folosirea mouse-ului cu orice altceva are o reacție, dar nu la băltoacă. Vă rog, puteți remedia asta?
Sunt îndrăgostită de acest joc 🥰
S-a remediat un joc minunat care merită așteptat compatibil cu S7 edge
La fel de bun ca și precedentul, cu mai puține erori. Sfârșitul mi s-a părut puțin prea convenabil și brânz. În rest, personajele și narațiunea erau strânse, iar majoritatea puzzle-urilor erau realizabile. Unele puzzle-uri erau neintuitive. Grafica a fost un pas înainte.
The Inner World - The Last Wind Monk Pakikipagsapalaran rluh
Joc minunat, nu credeam că arată ca genul meu de poveste, dar cu siguranță a fost mult mai mult decât mă așteptam din toate punctele de vedere imaginabile și mai mult
Mi-a plăcut foarte mult jocul anterior, dar există o problemă care, din păcate, îl face nejucat pe dispozitivul meu (Huaweii p30i). Când încerc să dau clic pe meniul de articole, uneori îl pot deschide, dar mai ales deschide vremea dintr-un anumit motiv (nu am niciun gest setat pentru a deschide vremea). Mi-ar plăcea să joc jocul și îmi voi edita evaluarea dacă problema este rezolvată.
Nu se potrivește cu ecranul de 1 6 de jos este decupat, astfel încât nu poate fi jucat.
Arăta ca un joc bun și așteptam cu nerăbdare să îl joc, dar, din păcate, nu se potrivește complet pe ecranul Oneplus 6t al meu. Textul este tăiat.
La fel de bun ca prima lume interioară. Faceți mai mult din acest joc!!!
Am terminat ambele jocuri Inner World cu luni în urmă. Trebuie să spun că nu există prea multe jocuri ca această serie. Jocuri uimitoare, poveste uimitoare, personaje uimitoare și doar o aventură plăcută de tip point and click. Aștept cu răbdare următorul punct și faceți clic pe aventură 🤗
multă distracție și un joc grozav. uită-te și încearcă totul, chiar dacă nu pare să aibă sens. Atât de mult joc la preț!
Iubesc acest joceeee😭
Wir der erste Teil ein sehr originelles und exzellent gemachtes Adventure. Viele Referenzen auf den ersten Teil, aber sicher auch ohne Vorkenntnisse spielbar. Zu Beginn etwas dialoglastig, aber dann immer mehr kreative Szenarien und Rätsel.
Cam aceeași distracție și dificultate ca prima parte. Mi-a plăcut asta.
Vă rugăm să continuați munca uimitoare, mi-a plăcut serialul, deși uneori s-a blocat
Absolut fantastic! Am fost puțin îngrijorat la început de cantitatea de articole pe care trebuie să faceți clic și de utilizarea mai multor caractere pentru a controla, dar funcționează foarte bine. Ca și în cazul primului joc, acesta este efectiv în multe părți, fiecare secțiune conținând o mână de locații. Acest lucru face totul ușor de gestionat (deși cu siguranță nu este ușor).Povestea este grozavă și jocul este mare. Mi-a plăcut absolut!
jocul nu este compatibil cu telefonul meu (OnePlus 5t)
Excelent joc point and click. M-a ținut cuplat timp de 3 zile! Intriga uimitoare, a trebuit să folosesc sugestiile de ajutor pentru a trece prin unele sarcini.. Bravo. Sper să urmeze mai multe continuare.
Iubesc absolut! Dacă nu ați jucat primul joc, jucați-l din nou! Nu este jocul tău obișnuit point and click, este atât de distractiv de jucat pe care îl recomand 10/10!
The Inner World - The Last Wind Monk アドベンチャー kfx
am terminat jocul anterior fără probleme cu software-ul și mi-a plăcut foarte mult primul joc. Acest joc are o grafică grozavă, dar dezavantajul este că dimensiunea ecranului nu este compatibilă cu telefoanele oneplus. Tocmai am citit recenziile anterioare și se pare că este o problemă cu toți utilizatorii OnePlus. Sper că versiunea actualizată va veni să rezolve această problemă.
Uimitor
După cum s-au menționat și alții, există unele probleme Sirius cu potrivirea pe ecran cu un raport mai larg (nu 4:3). Așa că a trebuit să mă joc pe tabletă. În ceea ce privește jocul în sine, la fel ca și prequelul, are această atmosferă magică simplă pe care nu am întâlnit-o în niciun alt joc. Câteva ore foarte distractive 🙂 De asemenea, trebuie să laud sistemul treptat de indicii subtile. Dacă rămâi blocat, primești suficient ajutor fără să te simți răsfățat.
Aplicația nu se potrivește pe ecranul meu oneplus 6t. Ca rezultat, partea de jos a ecranului nu este vizibilă și asta face jocul nejucat. Singura remediere pe care am putut-o găsi este de la dezvoltatorul jocului să adauge 19:9 ca raport de ecran...
Car Driving School : Car Games Приключенски guqm
Se deschide la un ecran negru
ceva este în neregulă cu dimensiunea ecranului. este calibrat pentru un telefon mai mare decât One Plus 5T al meu. face ca toate comenzile să fie aproape imposibil de făcut. ai putea repara te rog?
poveste și puzzle-uri excelente. bine făcut punct și clic
Un alt joc fantastic care a fost fidel precedentului „Lumea interioară”, cu câteva completări interesante. A continuat dezvoltarea personajelor pe care le-am întâlnit în celălalt joc și a adăugat și câteva personaje noi interesante. Excelent în ceea ce privește punctele și clicurile, și iertați momentele în care nu prea înțelegeți ce să faceți, deoarece butonul de ajutor este întotdeauna acolo pentru a vă sprijini. Din nou o poveste minunată și m-am întristat puțin când am terminat jocul. Abia aștept următorul tău joc. A existat o singură problemă, cea mai mare parte din partea telefonului meu fiind puțin vechi, dar ar putea fi o problemă de optimizare; jocul se bloca ocazional când atingea un ecran de încărcare, ceea ce era destul de frustrant uneori. În afară de asta, 5 stele bine meritate din partea mea.
Joc de aventură FANTASTIC.acesta este cel mai bun format pentru jocurile PnC adv. O să-ți placă asta și mai mult dacă ești un tocilar al anilor 90 având în vedere lungimea, valorează de 3 ori mai mult decât încarcă.
Mulțumesc, foarte distractiv și captivant.
Mi-am pierdut toate datele salvate.
Nu pot trece de primul nivel din cauza problemei de rezoluție a ecranului, dezvoltatorul nu pare să dorească nici să o rezolve
Jocul nu este compatibil cu ecranul meu. L-am instalat pe OnePlus 6.
Mi-a plăcut acest joc
Îmi plac ambele jocuri, sunt atât de bune și amuzante, recomand 5 stele de la mine și sper să faci mai multe!
Tocmai l-am cumpărat și jocul pare foarte slab optimizat pentru mobil. Partea de sus și de jos a ecranului sunt tăiate în modul peisaj, nu pot vedea săgeata, inventarul blochează partea inferioară a fiecărei scene, iar textul este tăiat în funcție de locul în care apare. Sunt pe un Nokia 7.2.
Mai bună atmosferă și puzzle-uri de logică decât prequel și, de asemenea, un umor mai bun.
Vă rugăm să remediați raportul de aspect când jucați acest joc pe un telefon 18:9. În acest mod, nu puteți vedea partea de sus și de jos a ecranului, așa că este imposibil să interacționați cu obiectele colectate. În afară de asta, jocul începe cu adevărat promițător și îmi place prima parte.
Îmi place atât de mult acest joc și primul a fost atât de bun
Foarte distractiv și frumos joc! De asemenea, controalele sunt mai bune decât celălalt joc. mi-a plăcut!
The Inner World - The Last Wind Monk Piedzīvojumu spēles oxdk
Pur și simplu uimitor. Mi-aș dori să mai fie un joc 😍
Ai lăsat prea multe găuri în complot în joc. Aș plăti cu plăcere pentru partea 3
Nu este gata pentru portul mobil. Nu există nicio modalitate de a accesa inventarul.
Place! Mai am nevoie de așa ceva, vă rog!