Post by vieroprockmica on Mar 14, 2022 1:22:48 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצה נוספת לכסף ▞▞▞
▞▞▞ [3D Platformer] Super Bear Adventure 2022 version ▞▞▞
Super Bear Adventure.
Download free com.shmutz.platformer 1.1.8 for your Android phone or tablet, file size: 36.79 MB, was updated 2017/09/12 Requirements:android: 4.1 Jelly Bean
מופתע לחלוטין מהמשחק הזה. חשבתי שזה משחק ילדים חחח רציתי לקנות את המשחק הזה אבל כפתור הרכישה באפליקציה לא עובד. עריכה: ממש כמו שעה וקצת שינוי לאחר פרסום זה הם תיקנו את כפתור הרכישה באפליקציה.
המשחק מדהים אבל אחרי שסיים 3 חיים אותו זה החזיר את מקום ההתחלה שלה בבקשה תקן את הבעיה הזו
משחק מדהים באמת שווה לשחק. בטח, תוספות צצות, אבל, אני מתכוון, למה לא לשחק במשחק שיש בו רק מודעה אחת בשבוע?!? מאוד כיף! פקדים וגרפיקה נחמדים, אגב. אני ממליץ על המשחק הזה לאנשים שמבלים שעות בחיפוש אחר משחק הרפתקאות שבו אתה הגיבור! סופר כיף!
<2SbWFtk:2SbWFtk:2SbWFtk> <2SbWFtk:2SbWFtk ...
זה לוקח משם הדוב האהוב עלי 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭בבקשה תעשה עוד סקין שימשיך!!!!!!!!!! !!!!!!! 😤😇😈😇😄😅😂😂😂😂😠😠😠😠 ו זה נותן לי nightmares😨😨😱😨😱😨😱😱😨😱😨😱😨😨😱😨😱😱😨😨😱😱😨😱 😨😱😨😨😱😱😨😱😨😨😱😱😨😱😨😱 ואני בעצם ילד שאני בוכה ACCULY DAM
משחק טוב אני אוהב את המשחק הזה למה 2 כוכבים אני משועמם 10 ימים אני משחק את המשחק הזה ומשעמם לי כן באמת אני אוהב את זה הבא משעמם לי
הורדת יישום Dragon Mania Legends APK משתנה בהתאם למכשיר עבור ...
מרים א.ר.
Learn Spanish Offline Educación cyrq
אני אוהב את המשחק הזה אבל אני לא יכול לחפש דוב אחר זה מאוד קשה אבל מאוד כיף תודה שיצרת את המשחק הזה 😃
זה משחק טוב זה מאוד הרפתקאות
נתנתי 4 ביגלל שרק עם אתה יוצא לרגע זה עושה התחלה
Super Bear Adventure Mod APK v1.9.9.1 (אַלע אַנלאַקט / קיין אַדס) פֿאַר אַנדרויד דעוויסעס. א גרויס שפּיל פֿאַר יענע וואס ליב 3 ד
הבן שלי בן השש אהב את המשחק הזה. כשהוא הגיע עד הסוף כדי להביס את אחיו, זה מאוד הרגיז אותו. קו העלילה היה עמוק מכדי שיוכל להתמודד איתו. זה מאוד השפיע עליו ועכשיו הוא רוצה להציל את אחיו. בבקשה צור Super Bear 2 כדי שיוכל להתגבר על אובדן התנועה של אחיו.
זה משחק טוב! אבל בקטע "אסור" יש תקלה.
Positive & Negative Reviews: yala – מבצעי הרגע האחרון פתאל - 9 Similar Apps & 7 Reviews. האפליקציה שמעדכנת אתכם על דילים משתלמים לחופשות של הרגע האחרון.
בקרות קשות. מתסכל
זה נראה כל כך טוב עד כה! כדאי להוסיף עוד משחקי ארקייד. אולי כמה רמות נוספות או רמות סודיות. אתה בהחלט צריך להוסיף מרובה משתתפים, כדי ליצור חדרים כדי שאוכל לשחק עם אחי ביחד! יש לי כמה רעיונות ברמה- הר געש, חלל, מתחת למים, עיר. הכל מושלם במשחק הזה.
אני מסיים את השלב האחרון אני לא משתמש בג'ויסטיק
אני אוהב את המשחק הזה! שיחקתי בו מזמן וקיבלתי טלפון חדש והוא השתנה לטובה! אהבתי את זה קודם. נתת לי השראה ללמוד איך לקוד! אולי אני אעשה משחק אחדות מגניב כמוך! אני באמת מקווה שתהפוך למפתח משחקי וידאו מצליח מאוד! גם אני חושב שזה הרבה יותר טוב מהרבה משחקים שראיתי! זה גם מזכיר לי את סופר מריו אודיסיאה! לעולם אל תוותר!
אני כל כך אוהב את המשחק הזה!!! זה אף פעם לא משעמם, הרמות יצירתיות, והבוסים כולם ייחודיים ושונים. אני מופתע שזה עדיין בטא!😄
המשחק הזה פנטסטי. אם אתה אוהב פלטפורמות 3D עם דגש גדול על איסוף דברים, אז אתה תאהב את המשחק הזה. הוא שולט נהדר ויש לו ויזואליה נהדרת. בסך הכל משחק מהנה לטלפון שלך. נסה את זה ותן לו קצת אהבה.
[3D Platformer] Super Bear Adventure Seiklusmängud hpea
זו הסיבה שנתתי לו כוכב אחד כי במשימה של הארנב חסר הראש בעצרת איך הוא מהיר ובכפר הצבים איך להשיג את הכדור הסגול הגדול זה קשה בבקשה לתקן את זה
משחק טוב אבל מאוד משעמם צריך להוסיף עוד קצת דברים כמו מצב ארגז חול או ארגז חול מרובה משתתפים משהו שלא תמיד לבד אולי אפילו 2 שחקנים במכשיר אחד?
guide for חדר וחצי - APK Tools
אני אוהבת את המשחק הזה משחק דוב סגול משתלט על העולם השתלט על המלכה צבע אתה דבורות לשים בכלוב את כל הדובים וחיות משחק מוש
נדחקתי מזירת קרב הבוס הראשונה ונחתתי בהתחלה, בנוסף המשחק חשב שאני עדיין בזירה אז המצלמה שלי הופנתה לקרקע כשהייתי צריך לחזור כל הדרך אחורה כשהמצלמה שלי מופנת למטה וזה היה ממש מתסכל למצוא את דרכי חזרה לזירת הבוס כשהמצלמה שלי הייתה מכוונת כלפי מטה
משחק נהדר אבל אני לא אוהב את הפקדים
למה יש 3 אפליקציות? 🥺🥺🥺🥺
ממש אהבתי את המשחק הזה! הגרפיקה מדהימה והעלילה הכללית מדהימה! ומצאתי את עצמי לא רוצה שזה יגמר! הבוסים כל כך מגניבים! במיוחד האחרון! אני פשוט אוהב דמויות שפשוט קשורות איכשהו! עורך הדמויות מגניב! (אני אוהב איך אתה יכול לשנות את הדמות כדי להיראות כמו fennec) בסך הכל פשוט... כנראה המשחק הכי טוב ששיחקתי אי פעם!
אני די לא מבין מה אתה עושה ברמת המדבר זה כיף אבל הוסף מצב תרגול שמאפשר לך לקבל את הפריסה והמשימה של הרמה הזו, תודה
[3D Platformer] Super Bear Adventure Sarguzasht orwd
אני לא אוהב את זה כי זה מפחיד בסדר אבל זה סוג של משחק טוב
המשחק הזה מדהים ואני אוהב אותו! אבל הבעיה היחידה היא שהטלפון שלי מתחמם בכל פעם שאני מנגן בו. אנא תקן את הבעיה הזו אם אתה יכול אז אני אתן 5 כוכבים. דבר נוסף הוא שאתה לא יכול לשנות את השם שלך, אני חושב שהמשחק יהיה טוב יותר אם רק תוסיף את הדבר שאתה יכול לשנות את שמך.
משחק טוב אבל גרפיקה היא קצת 👎
سيء جدا
[3D Platformer] Super Bear Adventure Seiklusmängud hpea
הילדים שלי אוהבים את המשחק הזה. הם משחקים בזה כמעט כל יום ומתפארים כמה רחוק הם יכולים להגיע באזורים מסוימים. אני ממליץ ב-100% על המשחק הזה לילדים.
אני אוהב איך למשחק יש הרפתקה ייחודית בכל המשחק, זה מאוד כיף. הייתי משחק 100 דולר אם היה לי כסף! נסה את זה!!
אם מישהו שונא את זה, טכניות זו דעתך, אבל הפקדים והגרפיקה של המשחקים די מוצקים למשחק נייד! המוזיקה נפלאה ואני מאוד נהנה מהבוסים.
זה מגניב..llllllll
Download guide for חדר וחצי APK latest version Free for Android ... Mi bear Car:Racing mishky icon ... Super Crispy's:Biscuits Adventure icon.
אפליקציה מאת, Earthkwak Games. דירוג התוכן, everyonemild fantasy violence. האפליקציה עודכנה, 09-15-2021. גרסת חבילת האנדרואיד, 1.9.9.1. קטגוריה, הרפתקאות.
Publishing platform for digital magazines, interactive publications and online ... We have to bear in mind that this power supply was implemented in
המשחק הזה הוא באמת אחד המשחקים הטובים ביותר בחנות האפליקציות. המשחק הזה הוא 100 אחוז מקורי. יש גם מעט מאוד פרסומות. זו המלצה של 100 אחוז ממני.