Post by vieroprockmica on Mar 14, 2022 1:16:48 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Baneball ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Baneball IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بیشتر جواهرات ▞▞▞
▞▞▞ Baneball 2022 version ▞▞▞
این بازی مانند کلش رویال است. من بازی های استراتژیک را دوست ندارم. اما اگر دوست دارید این را امتحان کنید. گرافیک خوبی داره دارای گزینه 30-60fps موسیقی خوب.
زباله
شگفت انگیز 😎😎
به روز رسانی: بدون اتصال به سرور، هنوز
فقط با Wi-Fi کار کنید
Full Pipe: Puzzle Adventure 冒險 aghu
بازی عالی. بدون مشکل اتصال به 420 Ballers بپیوندید. به دنبال اعضای باشگاه!
Baneball Strateegia mgvr
بازی خیلی قشنگیه گرافیک شگفت انگیز (جزئیات و کیفیت عالی)، شخصیت های خوب، حال و هوای جالب، گیم پلی عالی!
Wassup
بازی سرگرم کننده به سبک کاسه خون. منتظر تحولات آینده هستیم.
من این بازی و این مکانیک های جدید را خیلی دوست دارم، 3 ستاره می دهم چون اصلا سیستم تعادلی وجود ندارد. این بازی باعث می شود با افرادی که کارت های بهتری نسبت به شما دارند بازی کنید.
بازی جالب، بسیار سرگرم کننده و طراحی شخصیت خوب
با وجود امتیاز پایین و نقدهای منفی، تصمیم گرفتم به بازی فرصت بدهم... و بازی را سرگرم کننده می دانم و هیچ مشکلی در اتصال نداشتم. این بسیار شبیه یک بازی با ورق طناب کشی است، اما در واقع باید یک توپ را در زمین بازی حرکت دهید، بنابراین یک پیچ و تاب فوق العاده در این ژانر است. من به آن 5 ستاره می دهم که نه تنها یک بازی سرگرم کننده است، بلکه به این دلیل که این بازی بازخوردهای منفی زیادی دریافت می کند و به چیزی مثبت نیاز دارد. بازی عالی!
Baneball Strateške igre gtd
بازی عالی. مطمئن نیستم که چرا اینقدر مورد پسند نیست
شبکه به اندازه کافی پایدار نیست قطع کردن در آموزش گیر کرده بعد از بار سوم آزار دهنده می شود... دفعه بعد موفق تر باشید
خیلی باحال
زئوس
عالی
این بازی قرار نیست موفق شود 5 ساعت منتظر اسپانسر 8 ساعت برای ارتقاء کوچک صبر کنید. 7 بازی بدون حمایت در روز. ارزش انتظار نداره
. کارهای روزانه بسیار معقول هستند. من بازی را دوست دارم، اما واقعاً بازی شما را از هر فرصتی که به دست می آورد شما را ناامید می کند. سه هفته است که در لیگ نهایی با بازیکنان 7 سطح بالاتر بازی کرده اید. فقط مسخره است. اگر می خواهید با بازی واقعی بازی کنید، به تیم من بپیوندید. مردم. من کثیفی هستم. حداقل شما نقش یک شخص واقعی را بازی خواهید کرد. این ربات ها شیک هستند
سرگرم کننده و منحصر به فرد
اگر بازی فوتبال در کلش رویال را دوست دارید ... این را دوست خواهید داشت! تصاویری عالی، گیم پلی خوب، کمی یادگیری برای درک بخش مدیریت تیم مورد نیاز است. 5 ستاره، به کار خوب ادامه دهید، مردم!
Jó a grafikája، és tetszik، hogy magyarul is lehet játszani vele.
با سلام، در اسرع وقت، من فقط اتصالات سرور SAYIN آن را دانلود کردم 🤬SAMSUNG S9 من هیچ مشکلی با سرور ندارد!!!! به من جواب نده فقط درستش کن!!!!
این بازی خوبه👍👍
نمی بینید که چگونه این رتبه بندی اینقدر پایین است؟ افراد بیشتری باید در مورد این بازی بدانند!!!
بازی عالی 👍
گیر کرده در آموزش منطقه آموزشی. سایا برای کلیک کردن روی یک دستگاه، با این حال پخش کننده ها در جلوی دستگاه ها هستند و من نمی توانم چیزی را انتخاب کنم یا از آن خارج شوم. هنوز هم می توانم به جلو و عقب بکشم. اسکرین شات گرفتم میخواهم بازی کنم!!!!!